Vacature: Producer (M/V)

svenVoor diverse programma`s  zijn we op zoek naar een Producer M/V die op vrijwillige basis zijn of haar bijdrage aan de lokale omroep wil leveren.

Je produceert elke week mee met een programma welke bij jou past. Hierbij bereidt je het programma inhoudelijk en productioneel voor en houdt je hierbij vooral bezig met het werk in de studio, waar je de rechterhand bent van de dj. Ook produceer je items, onderwerpen en ontvang je eventueel gasten in de studio. Jij bent de eerste contactpersoon voor het publiek en je filtert de reacties voor de dj.

De kernwaarden waar een Producer aan zou moeten voldoen zijn:

– Werk- en denkniveau: HAVO;
– Je bent creatief, enthousiast, stressbestendig en kan zelf initiatief nemen;
– Affiniteit hebben/bekend zijn met lokale media (radio en internet);
– Je bent wekelijks tijdens het programma beschikbaar;
– Ervaring opdoen en bijdragen willen leveren op vrijwillige basis;

Vragen, een reactie of direct solliciteren, doe dat het liefst met CV voorzien van motivatie naar omroepstaphorst@gmail.com.

Over A28FM/SLOS:
A28FM is een initiatief van Stichting Lokale Omroep Staphorst, de licentiehouder voor de zendmachtiging voor de gemeente Staphorst en is een publieke lokale omroep in Nederland.

Het station zendt 24 uur per dag een mix van nieuws, muziek en informatie uit. Er wordt ook aandacht geschonken aan bijvoorbeeld kerken, sport, jongeren en andere belangrijke doelgroepen binnen de gemeenschap. Er wordt op FM uitgezonden op de frequentie 106.6, kabel 104.1 en via internet. Bovendien is de omroep ook via smartphone apps te horen.

A28FM is te ontvangen in de gemeente Staphorst en de directe regio.  De stichting is ook lid van de OLON en maakt gebruik van het nieuws van de NOS en verkeersinformatie van de ANWB.