Vacature: bestuurslid M/V SLOS/A28FM

studio_lokatieTer versterking van het huidige bestuur van de Stichting Lokale Omroep Staphorst zijn we op zoek naar een bestuurslid M/V die op vrijwillige basis zijn of haar bijdrage aan de lokale omroep wil leveren.

Wij zijn een jonge en dynamische lokale omroep, waar veel kansen liggen, maar waar een medewerker ook zelf de kansen moet zien en moet pakken. De lokale omroep is in zijn algemeenheid de komende jaren aan veranderingen onderhevig. Om de taken wat beter te kunnen verdelen zijn en te zorgen voor continuïteit zijn we daarom op zoek naar uitbreiding van het bestuursteam.

De kernwaarden waar een nieuwe bestuurder aan zou moeten voldoen zijn:

  • Bij voorkeur afkomstig uit de gemeente Staphorst
  • Affiniteit hebben/bekend zijn met lokale media (radio en internet)
  • Een netwerk hebben binnen de gemeente Staphorst (bijvoorbeeld binnen sport/ondernemers verenigingen)
  • Enkele uren in de week beschikbaar zijn/haar om taken uit te voeren
  • Bijdragen willen leveren op vrijwillige basis
  • Houdt van aanpakken, is collegiaal en enthousiast, denkt in kansen in plaats van beren
  • Heeft bestuurlijke ervaring, bijvoorbeeld binnen een vereniging of stichting

Vragen, een reactie of direct solliciteren, doe dat het liefst met CV via de e-mail naar: omroepstaphorst@gmail.com

Over A28FM/SLOS:

A28FM is een initiatief van Stichting Lokale Omroep Staphorst, de licentiehouder voor de zendmachtiging voor de gemeente Staphorst en is een publieke lokale omroep in Nederland.

Het station zendt 24 uur per dag een mix van nieuws, muziek en informatie uit. Er wordt ook aandacht geschonken aan bijvoorbeeld kerken, sport, jongeren en andere belangrijke doelgroepen binnen de gemeenschap. Er wordt op FM uitgezonden op de frequentie 106.6, kabel 104.1 en via internet. Bovendien is de omroep ook via smartphone apps te horen.

A28FM is te ontvangen in de gemeente Staphorst en de directe regio.  De stichting is ook lid van de OLON en maakt gebruik van het nieuws van de NOVUM en verkeersinformatie van de ANWB.