Solid United: ‘In éénheid samen zingen’ op zondag 11 juni

STAPHORST – Op zondag 11 juni a.s. organiseert Staphorst United de 2e interkerkelijke zangavond van 2017 in Staphorst, voor de tweede keer in de aula van basisschool de CNS in Staphorst op zondag 11 juni a.s. om 19:30 uur. Deze keer zal de praiseband Solid United de samenzang begeleiden.

Het is sinds 19 mei 2011 alweer 6 jaar geleden dat de interkerkelijke stichting Staphorst United werd opgericht. Later in het jaar hoopt de organisatie hier meer aandacht aan te besteden.

Stichting Staphorst United kijkt niet naar de verschillen, maar juist naar de overeenkomsten en  naar wat ons samenbindt; namelijk de liefde van en voor Christus.

Opnieuw een tijd om samen over kerkmuren heen God te eren, prijzen en aanbidden met verschillende liederen.

Net als op de zangavond van 14 mei jl. geven we het publiek de ruimte om ook een aantal verzoeknummers op te geven om die met elkaar te zingen. Vanaf 19:00 uur is er inloop met koffie en thee en kan er alvast nagedacht en gesproken worden over welk lied er extra gezongen kan worden.

De entree is gratis, er is wel een collecte ten behoeve van Staphorst United om meer van deze avonden in de toekomst mogelijk te maken. Iedereen is welkom, maar vol = vol. Er is plaats voor meer dan 100 mensen.

Zondag 11 juni mei a.s. om 19:30 uur. Locatie: aula basisschool CNS, Staphorster Kerkweg 38, Staphorst. Ingang vanaf de parkeerplaats.