Vrijwilliger worden?

Belangstelling om mee te werken aan de nieuwe omroep voor de gemeente Staphorst? A28FM/SLOS zoekt per direct vrijwilligers voor de redactie, verslaggeving, techniek, presentatie, promotie en nog veel meer.

A28FM is een jonge en enthousiaste vrijwilligers organisatie. De vacatures zijn dan ook op vrijwillige basis. A28FM biedt je een unieke, leuke en leerzame werkomgeving met doorgroei mogelijkheden naar regionale en landelijke media. A28FM heeft als doel informatieve en interessante radio te maken voor Noord Overijssel.

Programmamaker

A28FM is op zoek naar radiomakers die vrijwillig radio programma’s willen maken en ontwikkelen voor de omroep. Naast het presenteren en voorbereiden ben je ook verantwoordelijk voor verschillende korte items. Deze items worden uitgezonden in diverse radio programma’s en kunnen elk onderwerp hebben van politiek tot uitgaan.

Producer (M/V)

Voor diverse programma`s van zijn we op zoek naar een Producer M/V die op vrijwillige basis zijn of haar bijdrage aan de lokale omroep wil leveren. Lees verder…

Geluidstechnicus

A28FM is op zoek naar radio makers voor het technische gedeelte van de uitzendingen. Als geluidstechnicus werk je met het mengpaneel en de radio automatisering. Ook ben je als technicus betrokken bij locatie uitzendingen van A28FM. Affiniteit met radio en techniek is een pre maar zeker niet noodzakelijk. Eventueel verzorgt A28FM een interne opleiding.

Technicus

A28FM is per direct op zoek naar een technicus. Als technicus help je mee met de technische opbouw van de omroep. Je kunt goed met een soldeerbout overweg en hebt affiniteit  met zender-, radio- en/of audiotechniek. Affiniteit met radio en techniek is een pré.

Redacteur

A28FM is per direct op zoek naar nieuws redacteuren voor de radio en internet afdeling. Op vrijwillige basis ben je bezig met het schrijven van nieuwsberichten voor het internet en berichten voor het radionieuws. Je bent zelf verantwoordelijk voor de nieuws items die je maakt, zelfstandigheid is daarom van belang. Thuis werken behoort tot de mogelijkheden door technische faciliteiten van A28FM.

All-round fotograaf

A28FM is per direct opzoek naar allround fotografen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de onderwerpen waarvan je foto’s maakt, zelfstandigheid is daarom van belang. De foto items kunnen elk onderwerp hebben, van een zomers zonnetje tot de opening van een nieuwe tentoonstelling. Thuis werken behoort tot de mogelijkheden door technische faciliteiten van A28FM.

Salesmedewerker

A28FM heeft een groeiende positie in de radio markt en zoekt om haar activiteiten verder uit te breiden een ervaren salesmedewerker. Hij/zij past in het team van A28FM, weet wat er speelt in de regio, heeft een drang om zich maximaal in te zetten en zorgt voor een verdere uitbreiding van het commerciële netwerk. Deze functie kan na overleg worden vergoed op basis van staffelprovisie.

 

Reageren op de vacatures kunt u doen door te mailen met omroepstaphorst@gmail.com. Uiteraard zijn wij ook altijd geinteresseerd in open sollicitaties en interessante programma-ideeen.