Nieuwe kledingsponsors voor AMBC cateringploeg

STAPHORST – De oplettende bezoeker heeft de cateringploeg van de AMBC tijdens de voorbije evenementen al eens in nieuwe shirts zien lopen. De kleding is namelijk al even in gebruik. Er was echter nog geen moment gevonden om de sponsoren van deze nieuwe outfit bij elkaar te krijgen voor een passend dankwoord. Dit lukte jongstleden maandagavond wel in het AMBC clubhuis.

Dankzij Albert Veijer tegel- en badkamer montage uit Staphorst, Jan Witte dienstverlening uit Staphorst en Henk Veijer van Tegelhome/ HV wonen uit Rogat (op de foto vlnr) kan de cateringploeg tijdens de evenementen weer prima voor de dag komen dankzij de nieuwe polo-shirts en vesten.

Op de foto dankt bestuurslid catering Klaas Tiemens namens bestuur en sponsorcommissie en in aanwezigheid van een deel van de cateringploeg de heren Veijer en Witte voor hun bijdrage aan de AMBC. De nieuwe kleding kan natuurlijk aanstaande zaterdag meteen gebruikt worden tijdens de AMBC maiscross, de jaarlijkse afsluiting van het motorcross-seizoen.

Bijlage: Deel van de AMBC cateringploeg met bestuurslid Klaas Tiemens die de heren Veijer, Witte en Veijer dankt voor de sponsoring. (Foto: AMBC)