Inwoner uit Meppel ontvangt Award voor ’Beste jongste creator’

REGIO/MEPPEL – De 15-jarige Meppelse Beau Potman heeft tijdens de Belgian Tube Days in Antwerpen een award in ontvangst genomen voor ‘Beste jongste creator’. Dit Nederlands YouTube idool met de naam Beau-Tifull kreeg deze titel naar aanleiding van het filmpje van Beau, LYRICS PRANK OP MIJN VADER? Dit filmpje is maar liefst 380.000 keer bekeken.

Beau heeft op YouTube met haar eigen YouTube kanaal in korte tijd 41.000 abonnees gehaald. Maar de Meppeler tiener is niet alleen actief op YouTube. Ook op Instagram heeft Beau al 23.000 volgers. Op ’s werelds grootste creatieve platform Musical.ly heeft Beau zelfs 223.000 fans!

In de Waagnatie in Antwerpen vond afgelopen zaterdag 14 oktober de derde editie plaats van de Belgian Tube Days. De fans kregen hier de mogelijkheid hun idool te spreken vanachter hun smartphone of computerscherm óf in het écht te ontmoeten. De vloggers deelden er handtekeningen uit en maakten tijd om vragen te beantwoorden van de vele fans.

De gemiddelde YouTube-gebruiker kijkt dagelijks een uur per dag naar video’s. De Belgian Tube Days is een evenement dat inspeelt op die
trend: een festival met, door en voor YouTubers én hun fans. Op het affiche van dit grootse evenement staan de 15 grootste YouTube-sterren uit België en Nederland. Neerlands trots, Beau Potman, behorend bij de grootste YouTube sterren van de BeNeLux, is door de organisator van het evenement afgebeeld op het affiche.

Foto: Beau Potman