Harrie Vos komt met nieuw programma met Zuid-Afrikaanse muziek

harrieMEPPEL- Rouvener Harrie Vos, tegenwoordig woonachtig in Meppel en mede oprichter en bestuurslid van A28FM de lokale omroep van Staphorst komt met een nieuw muziek platform.

In Nederland wordt er naar veel verschillende soorten muziek geluisterd van Nederlands tot Engels en van Tiroler tot Schlager muziek,
maar de meeste covers en het meest lijkend op de Nederlandse taal is Zuid-Afrikaanse muziek.

Deze muziek heeft door een cover al menig artiest een hit bezorgd wat dacht je van Meissie Meissie van Henk Wijngaard, Sta op Sta op van Jan Smit of Dromendans van Vinzzent stuk voor stuk orginele Zuid-Afrikaanse nummers.

Vanaf medio november lanceert Harrie Vos daarom het eerste Zuid-Afrikaanse muziek platform in Nederland genaamd Afrikaanse Treffers of wel vertaald Afrikaanse Hits.

Er zal op de website afrikaansetreffers.eu nieuws over Zuid-afrikaanse artiesten komen te staan, en ook zal hier elke week een radio programma van een uur op komen te staan welke tevens op zoveel mogelijk lokale radiostations uitgezonden zal gaan worden.

O.a. op A28FM lokale omroep Staphorst en Streekradio, de lokale omroep in de gemeente De Wolden.

Hou de website in de gaten om te zien op welke stations het programma te beluisteren is.

Of neem contact op als jou station hier nog niet bij staat of als je als station interesse hebt dit kan via muziek@afrikaansetreffers.eu