Adverteren op A28FM

radio-onairReclame op A28FM: Dat werkt!

A28FM is er elke dag met lokaal, regionaal en landelijk nieuws op de radio, informatieve programma’s, live- reportages, sport, entertainment, muziek en geestelijke programma’s. A28FM is er voor een brede doelgroep, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Via 106.6FM en de kabel bereikt u een gebied van zo’n 150.000 potentiele luisteraars in Noord Overijssel en Zuidwest-Drenthe. Ook luistert onze doelgroep via internet en onze smartphone-apps. We hebben daarnaast een overzichtelijke, goedbezochte website met altijd het laatste lokale, regio- en sportnieuws, agendaberichten en achtergronden bij onze programma’s.

Radioreclame: Duidelijke taal!

Radio staat lang aan terwijl men wat anders doet, en wordt gehoord. Dat is dan ook de kracht van radioreclame; de luisteraar onthoudt de boodschap, denkt aan uw deuntje of slogan als het nodig is. Ideaal voor het vergroten van uw naamsbekendheid of om klanten door te verwijzen naar uw website. Herhaling is de kracht van de reclame. Uw spot op A28FM komt  op verschillende tijdstippen voorbij, meerdere dagen per week. Uw doelgroep hoort de spot dus gegarandeerd en meerdere keren. Zo komt uw boodschap in korte tijd duidelijk over!

Wat onze adverteerders zeggen over hun campagne op A28FM

‘Mijn spot is vaak gehoord, A28FM hielp me met een goede opvallende spot en dat was te merken in de reacties in de winkel, ik kies zeker opnieuw voor een periode effectief adverteren met radioreclame’

‘Op mijn reclame bij A28FM kwam veel response en heb er zelfs verschillende klanten aan over gehouden! Duidelijk meer dan in kranten of folders, daar was alleen de factuur de enige reactie’

Mogelijkheden

Adverteren bij A28FM kan op verschillende manieren: U kunt een spotje op de radio uitzenden, adverteren op onze website, of een programma sponsoren. Natuurlijk is ook een combinatie mogelijk. We bedenken graag samen met u wat het beste is voor uw bedrijf of organisatie.

A28FM helpt u met uw radiospot

Wij helpen u graag en vakkundig met het maken van de radiospot. U levert de informatie aan: bijvoorbeeld bedrijfsnaam, adressen en website en uiteraard wat u wilt vertellen ( aanbieding, nieuw in de regio, algemeen bekendheid, webwinkel geopend…etc. ). Ook geeft u aan wat voor stijl de spot moet hebben: Vlot, serieus, grappig, zakelijk…alles kan!

A28FM schrijft een pakkende tekst die uw boodschap goed overbrengt in duidelijke taal, laat deze inspreken door een professioneel klinkende stem en voorziet uw radiospot desgewenst ook van een achtergrondmuziekje of geluidseffecten. Een radiospot duurt ongeveer 20 a 30 seconden, hoewel het ook korter kan. We werken samen met ervaren stemmen die uw boodschap in goed verstaanbaar, helder Nederlands verwoorden. De kosten voor het door ons produceren van uw reclamespot zijn eenmalig 75 euro.

Voorbeelden van radiospots

Hieronder een aantal voorbeelden van radiospots die wij maakten voor onze adverteerders:

[audio:http://www.a28fm.nl/wp-content/uploads/2011/09/Demo_Commercials_A28FM.mp3]

Tarieven

De tarieven voor radioreclame op A28FM zijn in vergelijking met andere manieren van reclame maken erg laag. De kosten worden bovendien steeds lager, als u langer adverteert! Standaard geldt dat uw radiocommercial 8 keer per dag, verspreid uitgezonden wordt tussen 7.00 en 19.00, maandag t/m zaterdag. In overleg kan gekozen worden voor specifieke uitzendtijden. Ook de tarieven voor een banner op onze site of programmasponsoring zijn zeer scherp.

Meer weten over adverteren op A28FM? Onze tariefkaart ontvangen? Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop via reclame@a28fm.nl